Új élet Angliában
Ha már a tököd tele van az otthoni semmivel!

MENÜ

A szálláskeresés az egyik legfontosabb, mielőtt neki indulsz. Nem jó az utcán aludni. Eső, hideg és eső. Ha nincs ismerősöd, akinél elcsövezhetsz pár napot, otthonról kell gondoskodnos szálláshelyről.

Ágy bérlés:

A legolcsóbb megoldás, viszont kapsz a szobádba egy kedves és aranyos lakótársat. Veszélye, hogy a lakótárs például igénytelen, vagy nem szereti fülhallgatóval hallgatni a zenét, amikor te fáradtan hazaérsz a munkából.

Ára átlagosan £ 40-70 /hét

Szoba bérlés:

Mindenki ezt használja szinte, mert itt az árban benne van a rezsi, és minden, azaz a feltüntetett áron felül nem szoktak elkérni mást. Ebben az esetben egy ház szobáját bérled, ami annyit jelent, hogy másik 3-4 vagy több lakóval együtt, de saját szobában élsz.

Ára londonban: £65-120/hét, ára vidékem: £40-85/hét.

Lakásbérlés:

Ha lakást bérelsz akkor egyes egyedül élsz abban a lakásban Van studiólakás ami 1 hálószobás és több szobások is.. Ezeknek az  ára £350-1000/hónap is lehet az ára, viszont erre még rá kell számolni kb. £120 rezsit és még £60-150 ingatlanadót, így £700-1400-ba is kerülhet havonta. Azoknak éri meg. akik többen mennének és szívesen élnének egymással.

Itt találsz lakásokat>>>

www.spareroom.co.uk

 

Asztali nézet