Új élet Angliában
Ha már a tököd tele van az otthoni semmivel!

MENÜ

Két féle képp jöhetsz ki angliába. Repülővel, vagy busszal. 

Én a repülőt tudom ajánlani,mert olcsóbb, gyorsabb, bár nem hozhatsz annyi cuccott magaddal. Vagy mégis?

Ha a Wizzair-t választod ott 32 kg-ig pakolhatod a táskádat. A repülőjegyen kivül vannak egyéb szolgáltatások is.

Repülőjegy - ára változó, 7-16 ezer Ft között van. Minél hamarabb megveszed, annál olcsóbb.

Poggyász - egy darab poggyász 32 kg lehet, poggyászonként 5500 Ft-ot kell ráfizetni. A kisméretü kézipoggyász ingyenes, a nagyméretú 2800 Ft. 

Elsőbségi beszállás: 1100 Ft, ha utálsz sorban állni. Azért jók ezek a plusz szolgáltatások, mert a repülőn az első két sor kivételével bárhová ülhetsz. Ha te vagy az első, vállogathatsz hol szeretnél utazni.

XL szék - 2200 Ft: Az első két sorban nagyobb lábtérrel rendelkező ülésekre ülhetsz.

Ezen kivül van még biztositás kötési lehetőség is.

Ez a Wizzair 2012-es árai, ezek változhatnak. Olvasni valót, keresztrejtvényt stb vigyél a repülőre, mert több mint 2 óra az út. Szendvicset is vihetsz, ott fent nagyon drága. 

A buszról infóm nincs sajnos.

 

Cigaretta alkohol kivitele: Cigarettából 3 kartonnal, azaz 30 dobozzal vihetsz be, enél nagyobb mennyiség már csempészésnek számit amire 1000 font a birság és 2 év börtön. Alkoholból maximum 1 liter, azaz 2 db fél literes, vagy 1 db 1 literes. Nem számit, de összeadva max 1 liter lehet. A repülőtéren a cipőt is levetetik felszálláskor, főleg a nagy bakancsokat viszgálják át nagyon. Ha átmentél az ellenörzésen a Duty Free (vámmentes) övezetben vehetsz cigit. Sokan itt veszik meg amit be akarnak csempészni, mert a magyar cigit itt 38 fontért árulják azaz dobozát 3,80-ért. Megérkezéskor, álalában csak az utleveled nézik, de ha gyanús vagy átkutathatnak. Nem éri meg cigit csempészni, mert jobban büntetik, mintha az utcán elszvnál 1 jointot.

 

Asztali nézet